За нас

PhotoMoment е виртуален фотоклуб, в който всички ценители на фотографското изкуство могат да показват своите снимки, да създадат собствено портфолио, да пишат и получават коментари, да участват в различни конкурси, да осъществяват творчески контакти, да общуват помежду си в специално създадения за целта фотографски форум, да купуват и продават техника в предвидения за това базар.

Правата върху всички снимки, публикувани на страниците на сайта принадлежат на техните автори и не могат да бъдат присвоявани и публикувани по какъвто и да е начин, без съгласието на съответния автор. Администраторите на PhotoMoment могат да ги използват за рекламни материали, при организирането на конкурси и изложби и всякакви други дейности, свързани с популяризирането на сайта. Всички публикации на авторите, без техните фотографии и презентации, са собственост на PhotoMoment и могат да бъдат използвани и цитирани в други медии, без съгласието на техните автори.

PhotoMoment не приветства публикуването на фотографии без идея и съдържание, незначителни за страничния зрител семейни фотографии, обичайни снимки на домашни любимци, пейзажи, цветя и насекоми, кадри с лошо качество и без нужните идейни и технически достойнства.

PhotoMoment е част от групата PhotoMoment Group, създадена от фотографи за фотографи. Целият проект сайтове е създаден с цел да се запазят и доразвиват традициите на фотографския живот у нас. Във PhotoMoment Group са включени следните сайтове:

  • PhotoMoment – фотографски сайт, на който всички вие може да показвате своите снимки, да създавате собствено портфолио, да пишете и получавате коментари, да осъществявате творчески контакти и да общувате помежду си.
  • DPV Review – сайт за тестове, на който може да се запознаете с характеристиките и възможностите на всички устройства, свързани с фотографията – фотоапарати, обективи, принтери, скенери, на софтуерни програми за обработване на изображения… И още – монитори, мобилни телефони, антивирусни програми, компютри, периферия.
  • PhotoMig – сайт за фотоуслуги, които предлагаме. На него може да видите всичко, което можем да направим за вас – фотографии, обработка на изображения, реставрация, организиране на изложби и конкурси, курсове и обучения, калибриране на монитори. От нашия онлайн магазин може да закупите готови фотографии на файл или отпечатани на хартия или платно.
  • DPV – официалният сайт на българското списание за фотография Digital Photo-Video. В него може да прочетете подробни тестове на фототехника и фотографско оборудване, периферия, образователни статии за снимачния процес и техниките на работа при различни условия, уроци по Photoshop, представяния на наши и чуждестранни фотографи, събития в живота на фотографското общество в България, световни прояви и още, и още…